Aanhangernet (fijnmazig)

Aanhangernet (fijnmazig)

Lading vervoeren in een aanhanger? Dan is een aanhangernet wettelijk verplicht. Voorkom boetes en gevaarlijke situaties op de weg en koop vandaag nog uw aanhangwagennet online bij afdekzeil-kopen.nl.

Aanhangernet kopen

De Nederlandse wetgeving verplicht bestuurders om een eventuele lading veilig te vervoeren. Een aanhangwagennet is een gemakkelijke en voordelige manier om aan deze wetgeving te voldoen. Losse goederen zet u met behulp van het net goed vast, zodat de lading geen kant op kan bij onverwachte verkeersmanoeuvres, grotere snelheden of scherpe bochten. En ook bij zware windstoten of andere weersinvloeden worden uw goederen door een net op uw aanhanger goed beschermd. Het voordeel van een fijnmazig aanhangernet t.o.v. een "touwnet" is dat uw kleinere lading ook veilig op de aanhanger ligt. Denk hierbij aan zand, grind, groenafval, compost, tuinaarde, potgrond etc. etc.
Ook zal de politie u dan minder snel aanhouden, omdat ze eigenlijk niet goed zien wat er onder het net ligt. Bij touwnetten zien ze dit wel en als ze denken dat de lading door het net zou kunnen schieten/vallen, zult u alsnog een bekeuring krijgen. Dit is dus bij een fijnmazig aanhangernet niet het geval.

Aanhangernetten voor veilig vervoer 

Alle aanhangwagennetten van afdekzeil-kopen.nl zijn UV-bestendig en fijnmazig uitgevoerd, waardoor u uw lading altijd veilig kunt vervoeren. Rondom zijn de netten versterkt en om de 50 centimeter is het net voorzien van stalen ringen. Vergeet u bij het bestellen trouwens niet om de spanrubbers mee te bestellen waarmee u het aanhangernet gemakkelijk vast kunt zetten? Ook deze vindt u op afdekzeil-kopen.nl.

Verschillende afmetingen Aanhangwagennetten;