Aanhangernet (fijnmazig)

Aanhangernet

Aanhangernet kopen? Bijvoorbeeld in zwart en relatief klein of in een andere kleur en een stuk groter? Ontdek ons uitgebreide assortiment, waarmee we u graag laten zien wat er beschikbaar is.

Wilt u er zeker van zijn dat de lading goed op z’n plek blijft liggen, zonder het volledig af te sluiten? Het is een belangrijke vorm van bescherming, zodat u daarmee veilig op weg kunt. Ideaal voor fijne materialen en eenvoudig aan te brengen. Dankzij het lichte gewicht en de flexibele vorm, bijvoorbeeld dankzij het gebruik van elastiek. Tegelijkertijd loopt u weinig risico op beschadigingen of scheuren, omdat u bij ons kiest voor hoge kwaliteit.

Tip: een echte klusser en regelmatig rijden met een fijne lading? Met een aanhangernet zorgt u ervoor dat u alles eenvoudig en veilig mee kunt nemen, door de aanhanger aan de bovenzijde goed af te sluiten. 

Uitgebreid assortiment aanhanger net.

Benieuwd naar ons assortiment aanhangernetten? Met onze producten voldoet u netjes aan de belangrijke wetgeving, door uw lading veilig te vervoeren. Het is een goedkope en makkelijke manier om de aanhanger af te dekken. Geschikt voor losse goederen, zelfs bij zware windstoten en andere weersinvloeden.

Tip: kiezen tussen een aanhangernet en een touwnet? Onze fijnmazige oplossingen zorgen ervoor dat ook de kleinere lading zonder problemen veilig blijft liggen. Denk bijvoorbeeld aan zand, grind, groenafval, compost, tuinaarde en potgrond.

U kiest bij ons altijd voor een fijnmazig aanhangernet, bijvoorbeeld in zwart. Van heel klein tot een stuk groter, afhankelijk van wat u nodig heeft. Kies het net altijd groter dan de afmetingen van de aanhanger, om het net goed te kunnen bevestigen. Rondom brengen we daar stalen ringen in aan, steeds om de 50 centimeter. Die kunt u gebruiken om het net eenvoudig en stevig te bevestigen, waarmee u zeker weet dat de lading niet uit de aanhanger kan vallen of kan stuiteren. 

Tip: het net bevestigen met de ringen die we daarin aanbrengen? Bestel ook de spanrubbers of elastisch touw meteen mee. Op die manier haalt u alles in huis om het aanhangernetveilig aan te brengen en daarmee de lading te vervoeren. 

Aanhangernet kopen: wat heb ik nodig?

Op zoek naar een aanhangernetvoor de aanhanger? Zorg er daarmee voor dat u de lading veilig kunt vervoeren, door die er niet uit te laten vallen. Standaard fijnmazig, zodat u daarmee zowel meubels en goederen als de fijnere materialen kunt vervoeren. Tot een lengte van 6 of 7 meter, net als in andere maten die u nodig heeft. Beschikbaar in zwart, voor een nette keuze om de aanhangwagen op een professionele manier mee af te dekken. Wij laten u online zien wat er beschikbaar is, zodat u daar op uw gemak een keuze uit kunt maken. Van heel klein tot een stuk groter, om er iedere aanhanger op de juiste wijze mee af te dekken.

Vragen over een aanhangermat uit ons assortiment? Bel ons op +31 (0) 541 - 511 362, stuur ons een e-mail naar info@afdekzeil-kopen.nlof gebruik ons online contactformulier (https://www.afdekzeil-kopen.nl/contact). We horen graag van u.