Zeil op maat

Afdekzeil op maat | PVC zeildoek op maat.

Afdekzeil op maat.

Heeft u een afdekzeil op maat nodig, om bijvoorbeeld de een overkapping dicht te hangen, of het afdekken van een aanhanger of caravan? Bij ons bent u aan het juiste adres!

Hier rechts kunt u uw zeil configureren -->


U kunt kiezen uit:

- Lengte en Breedte in cm.

- De kleur; Wit, Geel, Oranje, Rood, Blauw, Groen, Lichtgrijs, Donkergrijs of Zwart.

- De Afwerking; Omzomen of zonder zoom. (het omslaan van het zeildoek .Dit wordt Hoogfrequent gelast!)

- Zeilringen; ja of...

Op voorraad
11,75

Zeil op maat

U heeft bij ons diverse mogelijkheden. We maken afdek zeil op maat, maar ook hoezen en verandazeilen. Daarnaast bent u helemaal vrij om te bepalen hoe het zeil er uit moet komen te zien. Moet het zeil omgezoomd worden of niet? Moeten er ringen in het zeil en zo ja om de hoeveel cm. Dit zijn allemaal dingen waar u geheel vrij in bent. Daarnaast hebben we een tal van kleuren waar u uit kunt kiezen. Onze op maat gemaakte zeilen worden gemaakt van 650-680 gr/m2 PVC.

Verandazeil

Hebt u een verandazeil nodig, ook dat maken we maar al te graag voor u. Onze verandazeilen worden gemaakt van Mehler PVC doek, de ramen zijn van Achilles raamzeil en zijn 0,5 mm dik. We lassen dit allemaal hoogfrequent. (we naaien dit dus niet, maar HF lassen!). Bij de aanschaf van een verandazeil zijn er ook weer verschillende mogelijkheden. Zo kunt u aan de bovenkant kiezen voor ovale ringen met tourniquets of voor een pees/keder. Aan de zijkanten ovale ringen met tourniquets en aan de onderzijde een holzoom om eventueel een verzwaring in aan te brengen. Daarnaast wordt het zeil voorzien van een tochtflap en oprolriempjes. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een deur (2 ritsen) en 1 of meerdere ramen.

WE MAKEN OOK HOEZEN OP MAAT.

Zelf klussen

Als u zelf handig bent en wilt gaan knutselen dan is ons PVC zeil van de rol ideaal. Dit zeil is makkelijk te bewerken en te verlijmen. Dit doet u met geschikte PVC lijm van het merk SABA, uiteraard te vinden in onze webshop op afdekzeil-kopen.nl. Ons zeil van de rol is 250 cm breed en per strekkende meter te bestellen.

Halve rol = 32,5 meter.

Volle rol = 65 meter.

Komt u er niet uit, neem dan gerust contact met ons op per mail of telefoon.